DESIGN DISTRICT 2019
FIELDS BY MARJAN VELTKAMPOp de Design District laat Fields by Marjan Veltkamp zowel haar werk als productontwerper als haar artworks zien.

PRODUCTEN:

Onlangs nog op de Material District te zien in de stand van Merford: het object Square, een modulair akoestische systeem volgens het concept 1+1+1+1.
1. kies kleuren,
2. kies maat,
3. kies aantallen en
4. kies kleur snip-snap rivet
Zo kun je als klant zelf een roomdivider/wand creëren.
Het modulaire systeem biedt je de kans om als ontwerper je eigen interieur te verfraaien en… akoestisch te vervolmaken.
Je ziet, hoort en ervaart jouw ruimte na installatie heel anders!

ERVARING:

In de jaren dat ze nu bezig is met akoestiek heeft ze al veel projecten gerealiseerd, veelal even veel verschillende objecten ontworpen voor alle interieurs waarvan de klant om haar expertise vraagt. Haar creativiteit kent geen grenzen. In de loop der jaren ontwikkeld en nog steeds verrassend: zowel in kleur als in vorm durft Marjan haar grenzen te verkennen. Uniek in haar vondsten en speels in hoe ze de losse objecten met elkaar verbindt.
Steeds uitgaande van een modulair systeem zodat installatie in vrijwel elke binnenruimte mogelijk is.

TECHNIEK VERBETERING:

Sinds februari, waar ze op de OBJECT in het HAKA gebouw bij Anne van der Zwaag haar eerste serie plafondobjecten met het akoestisch zeer goed werkende Akotherm presenteerde, is ze een nieuwe weg ingeslagen.
Haar opdracht bij Merford inspireerde haar: Deze samenwerking met de leverancier van Akotherm is voor haar een verrassing: naast eigen werk gaat het werken in opdracht haar verrassend goed af. En zijn ze door samen te werken met dit unieke product Square op de markt gekomen. Toon Lauwen vond het van een Paulin kwaliteit, wat een compliment!

SAMENWERKING HERMETA:

Op deze Design District gaat ze ook met Hermeta Acoustics op pad. Beiden delen de stand en de tafel: daar gaan ze u ontvangen! En ze vertellen u graag over de ontwerpen: TONE, WAVE en NOTE. Titels die het thema al verraden!

ARTWORKS:

Van het object Turnball, onlangs nog te zien in Milaan bij Nicole Unicole in het Palazzo Turati bij Masterly The Dutch in Milano, zal Marjan een ruimtelijke versie laten zien.
En …. haar nieuwste object “Flower in the Fields” in een colorful surrounding.

Laat u verrassen!

Graag ontvangen wij u allen op stand S11 in hal 1.
5-6 -7 juni
Openingstijden

Woensdag 5 juni
10.00 - 18.00 uur
Donderdag 6 juni
10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 7 juni
10.00 - 17.00 uur


Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Met de auto
LET OP: sommige navigatiesystemen brengen je naar de verkeerde kant van het spoor wanneer je Van Nelleweg intoetst. Toets dan Schuttevaerweg 91 in.

Routebeschrijving:
Vanaf Den Haag/Utrecht via de A20
Borden volgen richting Hoek van Holland. Direct na knooppunt Kleinpolderplein de afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechts, daarna rechtdoor het viaduct onderdoor. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerstraat in. Bij de T-splitsing, rechtsaf de Schuttevaerweg op. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter zie je de Van Nelle Fabriek aan je linkerhand.

Vanaf Hoek van Holland/Beneluxtunnel via de A20
Na Schiedam de afslag Spaanse Polder nemen en onderaan de afrit rechts afslaan. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerstraat in. Bij de T-splitsing, rechtsaf de Schuttevaerweg op. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter zie je de Van Nelle Fabriek aan je linkerhand.

Vanaf Breda via de Van Brienenoordbrug
Borden volgen met o.a. Rotterdam/Den Haag. Daarna richting Hoek van Holland. De afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechts, daarna rechtdoor het viaduct onderdoor. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerstraat in. Bij de T-splitsing, rechtsaf de Schuttevaerweg op. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter zie je de Van Nelle Fabriek aan je linkerhand.

Met het openbaar vervoer
Neem vanaf Rotterdam Centraal Station buslijn 38 richting Station Schiedam Centrum. Uitstappen bij halte Beukelsbrug op de Horvathweg. De trap naar beneden nemen, linksaf het spoorviaduct onderdoor en oversteken naar de hoofdingang van de Van Nelle Fabriek. Ook kan je vanaf Station Schiedam Centrum dezelfde buslijn 38 richting Rotterdam Centraal nemen, uitstappen bij dezelfde halte. Check https://9292.nl/
Parkeren (betaald of gratis)
Op het terrein van de Van Nelle Fabriek kun je betaald parkeren (€ 12,50 per dag). In de buurt kun je op de openbare weg parkeren, bijvoorbeeld op de Horvathweg (€ 1,72 per uur). Let op: Op de Schuttevaerweg geldt vanaf de rotonde tot aan de Van Nelle een parkeerverbod.
Gratis parkeren kan ook: Speciaal voor Design District hebben wij het Parkeerterrein aan de andere kant van het spoor gehuurd. Je komt hier door de voetbal en P5 op de ANWB-borden te volgen. De ingang van het terrein zit tegenover het Sparta Stadion. Na het parkeren loop je in een paar minuten onder het spoor door naar de ingang van Design District. Het terrein is bewaakt tot een half uur na sluiting van de beurs. Parkeren is altijd op eigen risico.

Designed & handmade in The Netherlands